RVO finance rolt zijn expertise uit op verschillende vakgebieden. Onze hoofdtaken richten zich op accountancy, belastingconsultancy, desk solutions en financieel advies. Onderstaand lees je meer in detail wat je van ons kan verwachten. 

RVO finance verwelkomt vooral de uit de kluiten gewassen eenmanszaken, de vrije beroepen en de ondernemer in vennootschapsvorm, omdat dit Yves en Erik hun ‘cup of tea’ is.

RVO, Robyn-Van Osselaer, of eerder, renderen voor ondernemers. 

Accountancy

Als je een onderneming hebt ben je welllicht vertrouwd met de boekhoudkundige verplichtingen en rapporteringen die daarbij komen kijken. Niet altijd even aangenaam maar ze vormen wél de ruggengraat van je onderneming. RVO Finance helpt je een heliklopter view te behouden. Met onze expertise hebben we zicht op mogelijke problemen en hoe we deze kunnen oplossen.

RVO Finance helpt je een helikopter view te behouden.

Ons team helpt je graag verder met:

je boekhouding
maand- en jaarafsluitingen
management raportering
statutaire verplichtingen

Belastingconsultancy

We geven het toe: fiscaliteit is vaak een heel kluwen. Als iemand je dan wegwijs kan maken, is dat een hele opluchting. BTW, Personenbelasting, Rechtspersonebelasting, erfbelasting, overige belastingen en retributies…. Bij RVO Finance verdiepen we ons volledig in je onderneming, we pluizen de fiscaliteit uit en maken ons de wetgeving volledig eigen. Zo kunnen we je altijd bijstaan met persoonlijk advies en valkuilen vermijden.

Desk Solutions

Naar de vaste klanten toe wil RVO een meerwaarde bieden. Stel, je ondernemming groeit, maar je hebt nog niet het geschikte personeel. Dan staan wij je graag met raad en daad bij om je de juiste mensen ter beschikking te stellen. Je administratie neemt plots toe? Wij nemen graag die taken even van je over, zodat je je opnieuw kan richten op het ondernemen. Door ons netwerk en jarenlange ervaring weten we adequate mensen aan te trekken voor jouw onderneming.

Je administratie neemt plots toe? Wij nemen graag die taken even van je over

Lees nog even mee wij waar wij je mee kunnen helpen:

secretariaatshulp
ICT- organisatie en implementatie
het ter beschikking stellen van bedrijfsruimte via een bedrijvencenter
fiscale en handels-juridische materies
het tijdelijk opvangen van afwezigheid van bijvoorbeeld de CFO, of boekhoudkundig personeel
vertaalwerk
het personaliseren van je onderneming
het aanwerven van geschikt accountantspersoneel
het coachen en begeleiden van je financiële afdeling
verantwoordelijk voor fiscale afhandeling shipping

Financieel advies

Als accountantskantoor fungeren wij heel vaak als schakel tussen de ondernemer en derde partijen. Dat kan gaan om banken, je advocaat, je notaris, etc. Maar een derde partij kan ook je familie omvatten. Hoe vaak komt het niet voor dat mensen raad nodig hebben in kwesties zoals planning van de nalatenschap, een erfenis, een scheiding, noem maar op. RVO is een referentie op het gebied van bemiddeling. Wij proberen alle partijen op één lijn te krijgen, of oplossingen te zoeken waarin iedereen zich kan vinden. Ook mensen die een nieuwe zaak willen opstarten kunnen bij ons terecht voor begeleiding, zowel in de procedure als in de financiële planning.

Hoe vaak komt het niet voor dat mensen raad nodig hebben in kwesties zoals planning van de nalatenschap, een erfenis, een scheiding.

kredietanalyses -en negotiaties
het opmaken van een financieel plan of budget
onderhandelingen met je bank, notaris, advocaat,…
het plannen van je inkomsten, vermogens, successie,…
het onderzoeken naar subsidiemogelijkheden
het bemiddelen van je loonadministratie bij sociaal secretariaten

RVO Finance heeft een ruim en ervaren netwerk van externe beroepsbeoefenaars: juristen, bedrijfsrevisoren, notarissen en andere experts als er vragen zijn over contracten, schattingen, juridische assistentie en optimalisatie.

Kom gerust eens op de koffie, dan kijken we waar RVO Finance iets voor je kan betekenen.

CONTACT