Een goed team is sterker dan de som van de verschillende leden wordt gezegd. En dat klopt als een bus. Hoe sterker ons team, hoe meer gedreven wij zijn voor onze klanten. We gaan voor een menselijke aanpak en transparante communicatie. Tijd om het RVO-team wat beter te leren kennen!

Erik Robyn

partner

Pluk de dag, deze leuze staat echt op het lijf van Erik geschreven. Zoveel mogelijk genieten en alles meenemen wat kan, ‘want je neemt het niet mee naar boven’. En blijf vooral jezelf zonder je glimlach te verliezen. Erik trekt deze visie ook professioneel door, en staat altijd klaar voor het cliënteel van RVO en het team. Op momenten dat het doodstil is, of omringd door bergen, is Erik in zijn nopjes. En als je later een oude Mustang ziet rijden in de buurt van een Franse gîte dan is Yves op naar Erik en zijn echtgenote voor een goed glaasje wijn.

03 648 01 12 erik@rvofinance.be

Yves Van Osselaer

partner

De man met de glimlach! Zowel professioneel als privé haalt Yves alles uit het leven. Zijn levensmotto is dan ook: Spring, hoe lastig het ook mag zijn. Je kan altijd bij hem terecht voor kennis en advies, en dat zowel voor het cliënteel als voor RVO. Hij is streng maar rechtvaardig. En mocht je ooit een fluitende man zien rond rijden in een oude Ford Mustang? Dan is zijn droom uitgekomen!

03 648 01 11 yves@rvofinance.be

Thomas Van Overmeire

Thomas is de jongste van de bende. Als een echte Superman zou hij heel graag nog eens een magische reis maken naar verre Aziatische oorden. Als hij zijn heldenpakje afschudt, schuilt er een gamer in Thomas. Het is hem vergeven. Zijn vele talenten kan hij helemaal botvieren op boekhouding, organisatie en fiscaliteit.

03 648 01 18 thomas@rvofinance.be

Inge De Block

Dossierbeheerder

Inge kent als één van de eerste werknemers het reilen en zeilen van RVO. Een (h)echte collega! Dossiers hebben geen geheimen voor haar. Inge staat dan ook voor trouw en een groot hart. Dat hartje klopt vooral in Melsele, waar ze zich maar al te graag in de zetel nestelt met haar gezin. Netflix and chill!

03 648 01 16 inge@rvofinance.be

Patricia Saeys

Als klein meisje zag Patricia zichzelf als danseres, en dan liefst in een clip van Jennifer Lopez. Vandaag walst ze vlotjes door je boekhouding. Maar ook in het weekend schudt deze doorzetter graag de beentjes nog eens los op de golfcourt, of tijdens een wandeling met trouwe viervoeter Romeo. Nadien heerlijk genieten van een lekkere lunch!


Kristof Vanderhoeght

assistent boekhouder

Kristof is een echte family man die enorm kan genieten van rust. Die rust vindt hij op de green, als hij aan het putten en het pitchen is. Als onze Tiger Woods de golfclubs netjes opgeblonken en opgeborgen heeft, ruilt hij de chip van de golfbaan wel eens in voor echte chips. We hebben een snoeper! Deze immer bereidwillige collega is onze digitaliserende kracht.

03 648 01 14 kristof@rvofinance.be

Dany Claus

Dossierbeheerder

Dany is de trotse opa van het team! Op hem kun je bouwen en met een gerust hart je dossier aan toevertrouwen. Mocht Dany niet voor fiscaliteit gekozen hebben, dan was hij nu een schitterende profvoetballer – move over Cristiano Ronaldo. Een tip om Dany goed gezind te krijgen? Kom niet te laat!

03 648 01 13 dany@rvofinance.be

Evelyn Vermeulen

assistent boekhouder

Onze assistent boekhoudster heeft een zwak voor social media: Scrollen en swipen! Maar daarnaast zit er een echte levensgenieter voor je: shoppen, etentje met vriendinnen, een wandeling langs het strand – liefst eentje in Spanje. En als je wilt weten wat buitenspel precies is: ask Evelyn! Voetbal is haar passie! Ze draagt bovendien eerlijkheid hoog in het vaandel....en een hamburger van McDonalds.

03 648 01 19 evelyn@rvofinance.be

Caroline Windey

dossierbeheerder

Caroline zit stevig in het zadel. Zowel professioneel als in haar vrije tijd. Hoe graag ze ook werkt, haar moto is: Leef! (Ja zoals in: ‘alsof het je laatste dag is’...) Ze geniet van de kleine dingen des levens en haar kinderen. Je krijgt Caroline niet gauw op haar paard, hoewel, in haar vrije uurtjes geeft ze al haar toewijding aan het paardrijden.

03 648 01 15 caroline@rvofinance.be

Katty Willaert

Katty heeft een paar zeer correcte levensmotto’s. Zo kreeg ze van thuis mee dat je nooit mag opgeven, want je kan altijd meer dan je denkt. Volhouden is de boodschap. Mooi toch? In de zomermaanden is deze collega in haar nopjes, want de winter is niet aan deze koukleum besteed. Het mag warm zijn en zwoel, zoals het Spaans dat Katty spreekt.

03 224 40 10 katty@rvofinance.be

Sofie Vanlierde

Laten we het eens over guilty pleasures hebben, zoals chocolade...Volledig Sofie haar ding! Zoals dansen, een lekker ontbijtje, gezellig gaan shoppen met de ladies, een heerlijke wellness. De goede dingen des levens! Deze lieve flapuit haar levensmoto: eerlijk duurt het langs. Ze krijgt allergische reacties van oneerlijkheid.

03 648 01 17 sofie@rvofinance.be